fredag 25. februar 2011

Berserk! Er det håp?

Mange har sikkert lest om seilbåten berserk som er savnet, og denne saken har igrunn fattet stor interesse hos meg. Jeg oppdaterer avisene jevnlig for å se om det er noe nytt, og jeg lurer på hva som har skjedd, men jeg frykter det verste..
Bakgrunn for hendelsen:
Det hele startet tirsdag morgen da en nødpeiler ble utløst. Det var ekstremt dårlig vær i området, og det tok en stund før letemannskap kom frem til området hvor peileren ble utløst. Mannskapet på båten består av 5 personer, og 4 av de er norske. To av de norske var på land da hendelsen inntraff, og de har fått kontakta omverdenen og sagt ifra om at de har det bra. Da de sa i fra om det, visste de selv ikke at båten de tilhørte var savnet. Området på over 4000 kvadratkilometer har blitt søkt over to ganger uten resultat, og i går kveld ble det funnet en livbåt-flåte som stammer fra Berserk. Denne var tydelig skada, og i dag tidlig ble det funnet 3 andre gjenstander. Berserk er kjent for mange i Norge, og har hatt flere TV-programmer, og planen er å søke frem til i kveld, men etter dette vil de gi opp letingen.
Her er link til den nyeste saken om Berserk:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10022472

Hva trur du? Har båten sunket? Har de søkt ly på et fremmed sted? Har de latt vinden føre de til havs, der de driver enda??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar